Menu

Magnus Uggla - Varning på stan nu mår kung i baren illa igen

Stockholm

Göta Lejon
lördag, 13 oktober 2018 kl:21:00

Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig.

Förrän nu.

Till min nya show på Göta Lejon som har premiär hösten 2018 lägger jag mig platt. Publiken skall få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar.

I den kommande showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle?

Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen. Hösten 2018 vet vi.

Varning på Stan för nu mår Kung i Baren illa igen.

Manus & Regi: Rikard Bergqvist

Föreställningens längd ca 1,45 h. Ingen paus.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

lördag, 13 oktober 2018 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

695kr - 1295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad