Menu

Passenger (UK)

Stockholm

Göta Lejon
lördag, 22 september 2018 kl:19:30

Det finns två sidor av Passenger. Dels har vi popartisten med de storslagna låtarna, som toppar hitlistorna. Dels har vi den introverte brittiske singer/songwritern, som har gett oss oförglömliga små guldkorn. På Passengers nya skiva ”Runaway” lutar han sig mot den poppigare sidan och den 22 september kommer han till Göta Lejon för en stämningsfull högtid.

Historien om Passenger känner de flesta till. Hur megahiten ”Let Her Go” förvandlade Mike Rosenberg från en uppskattad singer/songwriter till världsfenomenet Passenger. Men även om en av 2012-års största hits förvandlade allt för Rosenberg, så är det mesta sig likt. Han är fortfarande samma hårt arbetande artist och han varvar gärna fortfarande stora konserter med spontant gatumusicerande i närmaste gathörn.

Ända sedan ”Let Her Go” toppade den svenska singellistan har Passenger haft en väldigt stark ställning i Sverige. Oavsett om han har spelat på Bråvallas stora festivalscen eller på mindre klubbar har han alltid överväldigat publiken. Nu får vi på nytt chansen att njuta av honom.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

lördag, 22 september 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad