Menu

Sarah Dawn Finer - Winter City Tour

Stockholm

Göta Lejon
tisdag, 18 december 2018 kl:19:30

I december är Sarah Dawn Finer äntligen tillbaka med sina älskade vinterkonserter, som i år går under namnet ”Winter City Tour.” De hyllade konsertkvällarna är fyllda till bredden av låtar från Sarahs numera klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland” samt personliga favoriter och överraskningar.

Liksom tidigare år blir det en varm, personlig och musikaliskt vacker konsert, med originallåtar skrivna av Sarah själv och tillsammans med Mauro Scocco, Bo Sundström och Peter Hallström. Det blir såklart låtar som förknippas med tiden på året och som betyder mycket för Sarah personligen, exempelvis ”Sometimes it Snows in April” av Prince och ”Vinter” av Tori Amos med svensk text av Tomas Andersson Wij. De flesta låtar som framförs är hämtade från hennes två klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland” men det bjuds också på överraskningar.

– Det blir musik som representerar mig, dessa skivor och mina senaste år. Så allt från svenskt, engelskt, originallåtar, tolkningar, jazz, soul, pop och trad. Låtar som berör och berättar, avslutar Sarah.

Åldersgräns 13 år

Konserttid ca 1,5 timme
Ingen paus

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

tisdag, 18 december 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad