Menu

Titiyo

Stockholm

Göta Lejon
onsdag, 10 april 2019 kl:20:00

Titiyo är äntligen klar för turné igen!

År 2016 tog hon sitt Grammisnominerade och brett hyllade album ”13 Gården” ut på vägarna och gjorde sin första Sverigeturné på sju år. För en dryg månad sedan släpptes den nya singeln ”Som ingenting” – och nu står det klart att Titiyo ger sig ut på vägarna under våren 2019.

Titiyo genomförde endast ett exklusivt och slutsålt gig under sommaren 2018. På Stockholms vackraste utomhusscen—Mosebacketerrassen—bjöd hon på både gammalt, nytt och osläppt material. 13 augusti gör Titiyo en exklusiv livespelning där både gammalt, nytt och osläppt material och drygt två veckor senare släppte hon den sprillans nya singeln ”Som ingenting”.

Som en av pionjärerna bakom modern soulpop i Sverige är det i år nästan 30 år sedan Titiyo solodebuterade på superhippa labeln Telegram. Hon har samarbetat med artister som Jocke Berg, Peter Svensson, Kleerup och Goran Kajfeš och har hunnit släppa hela sex fullängdare under eget namn.
Titiyos första svenskspråkiga album, ”13 Gården”, släpptes 2016 och tog henne ut på vägarna igen efter 7 års uppehåll. Både plattan och turnén hyllades som briljant hos så väl press som publik och nu är det alltså dags igen. Turnépremiären går av stapeln den 28 mars i Vara konserthus.

Konserten varar ca 90 minuter och har ingen paus.


Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

onsdag, 10 april 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr - 495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad