Menu

Solala - Publiken Bestämmer

Stockholm

Göta Lejon
lördag, 9 november 2019 kl:19:00

För sju år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i en grupp kan låta.

Med en av de mest varierande repertoarer du kan tänka dig, prövar de i höst ett helt nytt koncept: Publiken bestämmer. Där får du som publik välja vilka låtar som Solala ska sjunga, på just den konsert som du ska gå på! Du röstar fram dina önskelåtar i en för-omröstning samt live under själva konsertkvällen via din smartphone.
En sjukt rolig och galen kväll fullproppad med just dina favoritlåtar!
Läs mer om omröstningen på www.solala.se

Har du redan köpt biljett? Klicka här för att komma till omröstningen

Exempellåt:
https://www.youtube.com/watch?v=XZ86csMU2vA

YouTube-kanal:
http://www.youtube.com/c/solalaofficial

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

lördag, 9 november 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad