Menu

Home Free - Dive Bar Saints World Tour

Stockholm

Göta Lejon
fredag, 28 februari 2020 kl:19:30

Världens främsta instrumentfria countryband kommer till Sverige! Den 28-29 februari besöker den albumaktuella a cappella-gruppen Home Free Sverige för två spelningar, missa inte det!

Den amerikanska a cappella-gruppen Home Free har tagit världen med storm. Med över 400 000 sålda album, nästan 80 miljoner Spotify-streams och omkring 290 miljoner visningar på Youtube är det svårt att påstå något annat. Gruppen har dessutom dragit på sig en gedigen fanbase, så kallade ”Home Fries”. Sommaren 2019 släpper bandet sitt femte studioalbum ”Midnight Confessions” och med den i bagaget ger de sig ut på en turné som tar dem till Sverige för konserter i Stockholm (28/2) och Göteborg (29/2).

Home Free består av grundaren och beatboxaren Adam Rupp, tenoren Rob Lundquist, basen Tim Foust, alt-sångaren Austin Brown och barytonen Adam Chance.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

fredag, 28 februari 2020 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad