kl: 19:30

Sinatra & Friends

Göta LejonDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

SINATRA & FRIENDS
Showen Sinatra & Friends är en hyllning till världens främsta underhållare – Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr. Den 24 mars förvandlas Göta Lejon i Stockholm till de glamorösa hotellscenerna i Las Vegas i början av 60-talet, när det var The Rat Pack som ägde stan och topplistorna.

I showen ger Stephen Triffitt, Mark Adams och George Daniel Long (aka Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr) publiken en chans att uppleva legendarerna i det kända, för att inte säga ökända, The Rat Pack på nytt.

Triffitt, Adams och Long porträtterar giganterna i den nostalgiska hyllningsshowen. Alla med ett leende på läpparna och röster som förtrollar. Sinatra & Friends bjuder på det bästa från legendarernas repertoar. Showen innehåller de eviga klassikerna My Way , Mr Bojangles , New York, New York , That s Amore och många fler. Allt ackompanjerat av ett storband med nio musiker och The Golddiggers , tre fantastiska sångare och dansare.

Ta chansen att transporteras till det glamorösa 60-talet på The Strip i Las Vegas där Hollywoodgiganterna stod för underhållningen.

Speltid: 2 timmar ink paus

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-24 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: