Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:00

Årets Selma Med Kakan Hermansson

Göta LejonDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Årets Selma 2020 – med Kakan & Ametist
En helkväll med feminism, scensamtal och mingel!
Fira internationella kvinnodagen med oss! Kakan Hermansson pratar jämställdhet och framtidshopp med bokaktuella författare och feministiska inspiratörer. Ametist Azordegan är kvällens DJ.

Gäster på scenen är: Karin Kajjan Andersson, Candice Carty-Williams, Birgitta Ohlsson, Nina & Peter Rung, Atilla Yoldas, Flora Wiström, Melody Farshin, Amanda Colldén & Anna Dahlbäck, Sofia Rönnow Pessah och Saara Turunen. Fler namn kan tillkomma.

Dessutom delar Bonnierförlagen för tredje året i rad ut det feministiska priset Årets Selma till en hemlig vinnare. Priset Årets Selma Junior delas ut till en framröstad vinnare.

Åldersgräns: 18år eller yngre i målsmans sällskap

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-08 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: