Menu

Lassemaja Och Hamletmysteriet

Stockholm

Göta Lejon
söndag, 29 december 2019 kl:14:00

Lasse och Maja har tagit ledigt ifrån detektivbyrån för att hjälpa museichefen Barbro att sätta upp Hamlet. När repetitionerna pågår som bäst inför kvällens premiär frågar de Barbro om inte prästen kan få spela vålnaden. Snabbt måste prästen sätta sig in i handlingen och med hjälp av alla skådespelarna få hela pjäsen förklarad för sig. Mitt i allt detta upptäcker de plötsligt att kungakronan har försvunnit. Vem har tagit den? Med hjälp av publiken måste detektivduon nu, innan ridån går ner, ta reda på vem som lagt beslag på den åtråvärda kronan.

Missa inte LasseMaja och Hamletmysteriet – en klurig föreställning som räknar med att publiken har gnuggat geniknölarna ordentligt!

Längd: Ca 2 tim inkl paus
Rekommenderas från 5 år
50% rabatt för barn tom 11 år

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

söndag, 29 december 2019 kl: 14:00

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad