Menu

Sinatra & Friends

Stockholm

Göta Lejon
torsdag, 18 mars 2021 kl:19:30

Konserten den 24/3 kommer att flyttas fram pga Covid-19. Så fort ett nytt datum är klart kommer alla biljettköpare att få mer information via mail.

SINATRA & FRIENDS
Showen Sinatra & Friends är en hyllning till världens främsta underhållare – Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr. Den 24 mars förvandlas Göta Lejon i Stockholm till de glamorösa hotellscenerna i Las Vegas i början av 60-talet, när det var The Rat Pack som ägde stan och topplistorna.

I showen ger Stephen Triffitt, Mark Adams och George Daniel Long (aka Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr) publiken en chans att uppleva legendarerna i det kända, för att inte säga ökända, The Rat Pack på nytt.

Triffitt, Adams och Long porträtterar giganterna i den nostalgiska hyllningsshowen. Alla med ett leende på läpparna och röster som förtrollar. Sinatra & Friends bjuder på det bästa från legendarernas repertoar. Showen innehåller de eviga klassikerna My Way, Mr Bojangles, New York, New York, Thats Amore och många fler. Allt ackompanjerat av ett storband med nio musiker och The Golddiggers, tre fantastiska sångare och dansare.

Ta chansen att transporteras till det glamorösa 60-talet på The Strip i Las Vegas där Hollywoodgiganterna stod för underhållningen.

Speltid: 2 timmar ink paus

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

torsdag, 18 mars 2021 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

490kr - 805kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad