Keb Mo Solo

Göta LejonDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Gitarristen Keb’ Mo’ har de senaste 25 åren visat att han är en musikalisk kraft som inte vill begränsa sig till en viss genre. Med 14 album i bakfickan har han uppnått 4 Grammy-priser och 11 Grammy-nomineringar.

Han har under de sista årtiondena varit ett nav inom American roots, och hans låtar har spelats in av stora artister så som B.B. King, Buddy Guy, the Dixie Chicks, Joe Cocker, Robert Palmer, Tom Jones, Melissa Manchester och Solomon Burke, och han har spelat tillsammans med Bonnie Raitt, Vince Gill, Amy Grant, Jackson Browne, Natalie Cole, Lyle Lovett, India Arie, James Cotton, Bobby Rush, Timothy B. Schmit och Marcus Miller.

Konserten på Göta Lejon är en solokonsert.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-11 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: