Menu

Keb Mo

Stockholm

Göta Lejon
tisdag, 26 mars 2024 kl:19:30

Gitarristen Keb’ Mo’ har de senaste 25 åren visat att han är en musikalisk kraft som inte vill begränsa sig till en viss genre. Med 14 album i bakfickan har han uppnått 4 Grammy-priser och 11 Grammy-nomineringar.

Han har under de sista årtiondena varit ett nav inom American roots, och hans låtar har spelats in av stora artister så som B.B. King, Buddy Guy, the Dixie Chicks, Joe Cocker, Robert Palmer, Tom Jones, Melissa Manchester och Solomon Burke, och han har spelat tillsammans med Bonnie Raitt, Vince Gill, Amy Grant, Jackson Browne, Natalie Cole, Lyle Lovett, India Arie, James Cotton, Bobby Rush, Timothy B. Schmit och Marcus Miller.

Konserten på Göta Lejon ges tillsammans med en trumslagare.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

tisdag, 26 mars 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad