Menu

Gino Vannelli - Live In ConcertStockholm

, Göta Lejon
onsdag, 6 oktober 2021 kl: 20:00

Den Grammy-nominerade singer-songwritern Gino Vannelli tar med sitt band på turné och spelar på Göta Lejon den 4:e november. Vannelli är känd för sina fantastiska vokalprestationer, och Göta Lejon är därför stolta att kunna presentera honom och hans band, när de kommer för att uppträda med en lång rad av hans största hits.

Sedan Vannellis debutskiva, Crazy Life, från 1973 har han varit en av de mest karakteristiska rösterna inom nutida musik. Han har flera gånger varit mottagare av det kanadensiska Juno Award, blivit nominerad till åtskilliga Grammy Awards och har sålt över 10 miljoner skivor på världsmarknaden – med hits som I Just Wanna Stop, Living Inside Myself, People Gotta Move, The Wheels Of Life, Black Cars och många andra. 2019 gav Vannelli ut albumet Wilderness Road, som också visar på hans talang som historieberättare i en avslappnad och folklig bluesstil.
Gino Vannelli har turnerat över hela världen, och nu är det Stockholms tur att få ta del av hans fantastiska musik.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid


2021-10-06 20:00

Plats

Göta Lejon
Stockholm, Götgatan 55

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad