Menu

Hilarious Stand-Up Med Robin PaulssonGöteborg

, Kajskjul 8
lördag, 10 juli 2021 kl: 18:00

bHILARIOUS STAND-UP MED ROBIN PAULSSON/b

Hans egen talkshow ”Robins” har gjort honom välkänd för det svenska folket. Med mycket värme och roliga imitationer av bl a Zlatan. Han har etablerat sig som en av dom roligaste komikerna i Sverige idag. I år firar han 20 år som ståuppkomiker. 2015 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen. Han har även varit programledare för Idrottsgalan två år i rad. Just nu ser ni honom som programledare för programmet ”Fråga Lund” i SVT.

bKVÄLLENS MENY/b
Innan skrattfesten sätter igång serveras en trevlig varmrätt.
a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/sommarbistro-2021/hilarious-stand-up-sommar-2021/ Läs mer om menyn /a

bKVÄLLENS UPPLÄGG/b
20.00 Dörrarna öppnas
Maten serveras
21.00 Stand Up
22.00 Baren öppen
22.30 Tack för idag!


Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid


2021-07-10 18:00

Plats

Kajskjul 8
Göteborg, Packhusplatsen 11

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad