Menu

Priscilla queen of the desert

Stockholm

Göta Lejon
fredag, 4 april 2014 kl:19:30

“Fullkomligt fantastiskt, Priscilla! QX
”Briljant glitterpartaj.” AB
”Priscilla bjuder på storslagna nummer och högt tempo.” EXPR
”Så. Om det finns någon musikal ni ska se den här hösten, det här året… äh det här livet, så är det den här uppsättningen av Priscilla queen of the desert.” QX
”Scenografi, ljus, scenkläder och smink av högsta internationella klass.” Sourze
”Priscilla gör allting rätt”. AB
Det är en galen, fartfylld och partyladdad föreställning. 500 överdådiga originalkostymer, 200 halsbrytande huvudbonader och den 6 ton tunga bussen Priscilla som färgsprakande huvudattraktion. Det är exakt samma produktion som spelat i West End och på Broadway. Scenografi, kostym, regi, koreografi... hela det storslagna musikalmaskineriet rullar in på Göta Lejon i höst.

PRISCILLA bygger på den Oscarbelönade filmen med samma namn. Det är en upplyftande och hjärtevärmande historia om tre vänner som kliver ombord på en sliten gammal buss. De lämnar Sydney för att uppträda med sin glamourösa show ute i Australiens ödemark. Längs vägen upptäcker de äventyr, kärlek, vänskap och sig själva.

Showen bjuder på 25 dansgolvsklassiker som I Will Survive, Finally, Its Raining Men, Hot Stuff, Girls Just Wanna Have Fun, Boogie Wonderland, Dont Leave Me This Way och många många fler. Teatern kommer garanterat att gunga under discokulan – PRISCILLA är den ultimata utekvällen i Stockholms vibrerande SoFo.

Rollen som Bernadette gestaltas av älskade och underbare Björn Kjellman. I spetsen för musikalens glittrande discodivor står, flyger och dansar charmerande och skönsjungande Pernilla Wahlgren. Rollen som Bob spelas av Mikael Tornving. Oemotståndlige Patrik Martinsson, hyllad för sin roll som Judas i Göta Lejons Jesus Christ Superstar, spelar Tick som övertalar sina vänner att följa med på resan. Och den unge Adam spelas av bedårande nya stjärnskottet Erik Høiby.

Köp biljett och kliv ombord på bussen. Följ med på en resa – to the heart of fabulous!

Föreställningen är 2,45 inklusive paus.

GÖR BESÖKET TILL EN HELKVÄLL!
Det kommer verkligen märkas att feel-good-musikalen intagit teatern. Göta Lejon blir den perfekta partystartaren för kompisgänget, arbetskamraterna eller vilka nu du helst vill dela en utekväll med.

Köp biljetter nu och håll utkik efter de speciella partypaket du kommer att kunna köpa för att göra kvällen riktigt fabulös!

Vill du njuta av den extravaganta stämningen erbjuder vi flera olika trerättersmenyer i vår restaurang. Som vanligt är de komponerade och tillagade av vår mästerkock Erik Gustavsson som arbetat på flera av Stockholms toppkrogar, bl a Le Rouge, Grill och Fredsgatan 12.

Meny 1
Blomkålsoppa med tryffel, citruskrutonger samt en örtolja.
Flankstek boeuf bourguignon men enrisrökt bacon och örtrostad potatis.
330kr

Meny 2
Bruschetta på gårdstomater med parmaskinka, salsa verde, kapris, sardeller och kryddkrasse.
Bakad lax med örtcrust, rostade morötter, kokt potatis samt en ansjovisveloute.
330kr

Vegetarisk meny
Blomkålsoppa med tryffel, citruskrutonger samt en örtolja.
Svamprisotto med provencalska grönsaker samt färska örter.
330kr


Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

fredag, 4 april 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

405kr - 720

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad