Menu

Hedwig and the angry inch

Stockholm

Göta Lejon
lördag, 14 maj 2016 kl:19:30

Hedwig and the Angry Inch – en rockmusikal om kärlek, svek, drömmar och frihet

I vår blir det andra toner på Göta Lejon. Succémusikalen från Broadway, Hedwig and the Angry Inch, intar scenen med Ola Salo i huvudrollen. Det blir en annorlunda, punkig och uttrycksfull uppsättning som inte lämnar någon oberörd. Magnus Skogsberg och Pia Gradvall har gjort en ny svensk översättning av materialet, för regin står Stadsteaterns Hugo Hansén och koreograf är Denise Holland Bethke.

Musikalen HEDWIG AND THE ANGRY INCH, skriven av John Cameron Mitchell and Stephen Trask, tog Broadway med storm under 2014-15. Produktionen, som översköljdes med priser och slog alla tidigare rekord, spelades över 500 föreställningar och vann 4 Tonys, inklusive en för Best Musical Revival. Sex amerikanska stjärnor klev i de gyllene bootsen och gestaltade” genderqueer rockstar” Hedwig. Nu är det Ola Salos tur. Missa inte denna fantastiska glam rock- och punkföreställning som endast spelas under maj månad.
Boka dina biljetter nu!

Rekomenderas från 13 år, det kan förekomma vad som uppfattas som stötande språk i föreställningen.

Observera att det förekommer stroboskop i föreställningen!

Föreställningens längd ca 115 minuter, ingen paus.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

lördag, 14 maj 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

595kr - 645kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad