Menu

Eva Dahlgren -Blondinen Fyller 30År

Stockholm

Göta Lejon
måndag, 14 februari 2022 kl:19:00

Eva Dahlgren intar Göta Lejon med “En blekt blondins hjärta”

Efter 30 år i skivhyllan återvänder ”En blekt blondins hjärta” med Eva Dahlgren – ett hyllat, prisbelönat och historieskrivande mästerverk som gjort ett djupt avtryck i svensk musiksjäl. Låtarna kan inte bara höras på nyutgiven vinyl – den 14 februari intar Eva Dahlgren Göta Lejons scen och ger publiken hela albumet.


”Jag ska göra något som jag aldrig gjort förut. Jag ska spela Blondinen live från början till slut. Från ”Jag är gud” till ”Drömmarna och muren” – tillsammans med mitt band ska jag försöka återskapa soundet och känslan. Det kommer att bli så fint, jag vet det, det känns som om hon håller mig i handen. Välkomna till Göta Lejon i Stockholm på alla hjärtans dag 2022.” – Eva Dahlgren

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

måndag, 14 februari 2022 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad