Menu

Legacy, Celebrating the Music of THE BEE GEES - INSTÄLLT

Stockholm

Göta Lejon
måndag, 13 mars 2023 kl:19:00

Legacy, Celebrating the Music of THE BEE GEES
Featuring Robin-John Gibb.
Special guest: Blue Weaver.

Gör er redo för en The Bee Gees-hyllning med extra allt!
You Should Be Dancing, If I can’t have you, Night Fever, I Started a Joke, Stayin’ alive, Massachusetts, Tragedy, Emotion, How Deep is your Love, Love you inside out, To Love Somebody, More than a Woman, Fanny (Be tender with my love) och många fler.

På scen står "The Italian Bee Gees" – som består av bröderna Pascuale, David och Walter Egiziano - tillsammans med Robin-John Gibb (son till Robin Gibb) och den legendariska keyboardspelaren Blue Weaver, originalmedlem i The Bee Gees och medkompositör till flera av deras legendariska hits.

Bröderna Egiziano har under lång tid tolkat The Bee Gees låtskatt och hyllats för sina autentiska och respektfulla versioner. Enligt Robin-John Gibb är de så övertygande att han valde att samarbeta med dem när han skulle producera den ultimata hyllningen till sin far och farbröder. Robin-John Gibb är själv en begåvad musiker och artist och deltar på scenen med bandet.

En kväll fylld med fest och dans till alla de välkända och älskade hitsen från The Bee Gees storhetstid.
Legacy, Celebrating the Music of THE BEE GEES är en hyllningskonsert där passionen och kärleken till musiken känns hela vägen till sista raden i salongen.

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

måndag, 13 mars 2023 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad