Menu

Det Skaver Live: Överallt & Ingenstans

Stockholm

Göta Lejon
fredag, 20 maj 2022 kl:19:30

DEN ÄLSKADE PODCASTEN DET SKAVER BLIR LIVESHOW

Två års poddande, 8 miljoner lyssningar och en pandemi senare är nu Det skaver-trion redo att träffa sina älskade lyssnare live. I maj åker Cassandra, Elsa och Nadia ut för att möta sin publik i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Det skaver är podden om livet efter 30 och hur inget blev som de trodde att det skulle bli. Hur hanterar man vuxenlivet nu, såhär ett barn senare? År av terapi, celibatliv och explicita utmaningar. Blev livet som Sex and the city? Utan tvekankan trion utlova starka känslor, tårar och skratt, pinsamheter, skvaller, rants, tjafs, en hel del hybris och glam! Det blir högt och lågt och roligt och känsligt och allt däremellan. Det skaver lite överallt och ingenstans helt enkelt.

Datum:
20-21 maj –Göta Lejon, Stockholm
24 maj –Stora teatern, Göteborg
25 maj –Slagthuset, Malmö

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

fredag, 20 maj 2022 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad