Menu

Bianca Del Rio - DEAD INSIDE WORLD COMEDY TOUR

Stockholm

Göta Lejon
torsdag, 10 oktober 2024 kl:20:00

Bianca Del Rio återvänder till Sverige med sin nya hyllade standup “Dead Inside”

Comedydrottningen och RuPauls Drag Race-champion Bianca Del Rio återvänder till Sverige med sin hyllade standupshow "Dead Inside", som en del av hennes storskaliga turne över Storbritannien och Europa. Showen äger rum på Göta Lejon den 10 oktober 2024.

Bianca Del Rio, känd som "The Joan Rivers of the Drag World", är en av dragvärldens mest kända och älskade profiler. Efter sin seger i RuPauls Drag Race har Bianca cementerat sin plats som en ikon inom popkulturen. Hon kombinerar skoningslös humor med en unik charm och har gjort succe med flera globala turneer och TV-framträdanden.

“Dead Inside" är Biancas sjätte storskaliga standupturne och följer den massiva framgången med hennes tidigare shower - "Unsanitized", där hon spelade inför utsåld publik i 99 städer över 27 länder och "It’s Jester Joke", där hon gjorde historia som den första dragdrottningen att ha huvudrollen på Wembley Arena och Carnegie Hall, med utsålda föreställningar på båda platserna.

Nu är det dags för den självutnämnda "clown in a gown" att återvända till scenen med samma vassa tunga som alltid. Turnen “Dead Inside” besöker 11 olika platser över Storbritannien och Europa. I showen tar hon upp politik, populärkultur, aktuella händelser och vardagslivet genom ögonen på någon som är just “dead inside”. Bianca är en mästare på att underhålla så förvänta dig gott om både humor och interaktion.

"Im coming out of my crypt and hitting the road again to remind everyone that Im still DEAD INSIDE! If you enjoy irreverent humour, like sparkly costumes, and are NOT easily offended...this is the show for you!" - Bianca del Rio

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.

Datum / Tid

torsdag, 10 oktober 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad