Menu

Tower of Power

Stockholm

Göta Lejon
onsdag, 30 oktober 2024 kl:19:30

Tower of Power till Sverige

Den legendariska funk- och soulgruppen Tower of Power är redo att återuppleva sina ikoniska hits på en exklusiv turne i Sverige. Bandet kommer att göra tre minnesvärda shower i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Tower of Power grundades av Emilio Castillo och Stephen "Doc" Kupka på 1960-talet och har sedan dess fortsatt att vara en av de mest inflytelserika grupperna inom genrerna funk och soul. Bandet fick sitt genombrott med hits som "Youre Still A Young Man" och "What Is Hip?" och har sedan dess haft en lång rad framgångsrika turneer och album. Idag är de kända för sina fängslande rytmer och fängslande liveframträdanden.

Tower of Power är inte bara en grupp, det är en institution inom musikvärlden. Med deras karaktäristiska "Oakland soul"-ljud har de influerat generationer av musiker och har fortsatt att leverera energiska och minnesvärda konserter världen över. Missa inte chansen att uppleva Tower of Powers legendariska sound live i Sverige!

Göta Lejon är en teaterbyggnad på Götgatan 55 i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Biografen Göta Lejon är centrum i affärs- och bostadshuset i det s.k. Götgatspalatset, i kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57. Huset byggdes åren 1926-1928 och arkitektoniskt har huset en kvarterslång putsfasad med en stram modernism på neoklassicismens grund med betoning av horisontaliteten genom markerade våningsband. Arkitekt är Birger Borgström.



Tower Of Power
2024-11-03 19:30:00
Malmö, Slagthusets Teater

Datum / Tid

onsdag, 30 oktober 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Göta Lejon

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad