Menu

Ett lyckligare år – en kväll med Jonas Gardell

Stockholm

Hallwylska Museet
onsdag, 20 oktober 2021 kl:15:30

Ett lyckligare år – en kväll med Jonas Gardell


Jonas Gardell har ägnat en stor del av sitt författarskap till att teckna homosexuellas historia. I sin nya roman Ett lyckligare år skildrar han en förbjuden kärlekshistoria mellan två unga studenter i Uppsala. När de möttes i mitten av 1800-talet fanns ännu inget ord för kärlek mellan män, och de saknar ett språk för sina känslor. I romanens andra del möter vi ungdomar i 1970-talets Örebro, som bestämmer sig för att också de har rätt att vara lyckliga. Djärvt tar de sin plats i samhället.


Välkommen till en författarkväll där Jonas Gardell, författare och medproducent till utställningen ”Bögar – Mötesplatser i en förbjuden tid”, berättar om sin nya roman Ett lyckligare år.


Foto: Thron Ullberg


Om du väljer att boka den digitala biljetten, sker evenemanget via programmet zoom. För att delta i det digitala evenemanget behöver du en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling. För att ansluta till evenemanget följer du länken som skickas i bekräftelsen i din epost. Använder du en mobiltelefon kommer du behöva ladda ned appen ”zoom”.

Datum / Tid

onsdag, 20 oktober 2021 kl: 15:30

Plats

Stockholm, Hallwylska Museet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad