Menu

bob hund

Stockholm

Hasselbacken
torsdag, 3 augusti 2023 kl:20:00

bob hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 25 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten. bob hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligenheten speglas i all sin vackra skevhet.

Våren 2023 är bandet ute på en omfattande turne på teatrar och konserthus med föreställningen ”Den overkliga sanningen om bob hund”. Turnen inleddes med fyra utsålda kvällar på Södra Teatern i Stockholm. Bandet är också aktuella med albumet ”DRÖMMEN ÄR EN RÅVARA, VERKLIGHETEN ÄR EN RAFFINERAD PRODUKT” som släpps inför sommarturnen.

Support: Ior

Insläpp kl 17.00
Konsertstart kl 20.00

Arrangör: Hasselbacken

Konsertlängd: ca 75

Åldersgräns : Ordinarie biljett 13 år, Premiumbiljett 18 år

Rullstolsplatser bokas via tickets@cirkus.se

BILJETTKATEGORIER:

Ordinarie biljett (ståplats, trädgård)
Ordinarie biljett innebär ståplats i Hasselbackens trädgård, nära till scen, utomhusbarer med enklare sortiment och förtäring. Det går bra att boka bord i Hasselbackens Restaurang innan konserten, det bokas via hasselbacken.com, sittning mellan 17.00 – 19.30.

Insläpp 17.00, konsert 20.00.

Premiumbiljett (ståplats terrass/balkong)
I premiumbiljetten har du tillgång till terrass och/eller balkong, exklusiv bar och balkong en våning upp och ute på terrassen möjlighet till servering vid bord, samt separat toalett. Njut av musik med bästa utsikt! Det går bra att boka bord i Hasselbackens Restaurang innan konserten, det bokas via hasselbacken.com, sittning mellan 17.00 – 19.30.

Insläpp 17.00, konsert 20.00.

KONSERTMENY

Ordinarie biljett ink Konsertmeny (ståplats, trädgård)
Säkra ett bord i restaurangen och en två-rätters meny innan konserten startar. Snabbt, tryggt och galet gott, allt för att komma i rätt stämning! Menyn serveras mellan 17.00 – 19.30. Du har sedan ståplats i trädgården med närhet till scen och barer.

Meddela oss om du är vegetarian, vegan eller har allergier till hov@hasselbacken.com
Menyn baseras på säsongens råvaror, vi reserverar oss för ändringar.

Insläpp 17.00, konsert 20.00.

Premiumbiljett ink Konsertmeny (ståplats terrass/balkong)
Säkra ett bord och en två-rätters meny innan konserten startar. Du har sen exklusiv tillgång till terrass/balkong med möjlighet till drinkbord, egen bar samt separat toalett. Njut av musiken till den bästa utsikten! Menyn serveras mellan 17.00 – 19.30.

Meddela oss om du är vegetarian, vegan eller har allergier till hov@hasselbacken.com
Menyn baseras på säsongens råvaror, vi reserverar oss för ändringar.

Insläpp 17.00, konsert 20.00.

HITTA TILL HASSELBACKEN:

Det finns flera sätt att ta sig till Hasselbacken. Både färja, spårvagn och buss går smidigt.

Buss 67 går hela vägen till Gröna lund som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Hasselbacken. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan.

Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Gröna lund.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Hasselbackens entre.

Reseplanerare och information finns på www.sl.se

Datum / Tid

torsdag, 3 augusti 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Hasselbacken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad