Menu

Weeping Willows

Stockholm

Hasselbacken
lördag, 19 augusti 2023 kl:20:00

Weeping Willows på sommarturne 2023!

I sommar är det dags för Weeping Willows att ta sin hyllade ”The Dreams We Weave”-turne vidare! Med 8 musiker på scen – kommer nämligen bandet, Anders Kappelin (bas), Patrik Kolar (keyboards), Goran Kajfes (trumpet) och Per "Ruskträsk" Johansson (saxofon och flöjt) den 18 augusti bjuda på en storslagen sommarkväll i Hasselbackens trädgård.

"Sommarturne med en ny fin skiva i bagaget. Med ett stort band underbara musikervänner. Jag kan inte tänka mig något som är roligare än det! Vi ses i sommar, hälsar Magnus Carlson."

Om Weeping Willows
Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och omtyckta popband.

Insläpp kl 17.00
Konsertstart kl 20.00

Arrangör: Hasselbacken

Konsertlängd: ca 75 min

Åldersgräns : Ordinarie biljett 13 år, Premiumbiljett 18 år

Rullstolsplatser bokas via tickets@cirkus.se

BILJETTKATEGORIER:

Ordinarie biljett (ståplats, trädgård)
Ordinarie biljett innebär ståplats i Hasselbackens trädgård, nära till scen, utomhusbarer med enklare sortiment och förtäring. Det går bra att boka bord i Hasselbackens Restaurang innan konserten, det bokas via hasselbacken.com, sittning mellan 17.00 – 19.30.

Insläpp 17.00, konsert 20.00.

Premiumbiljett (ståplats terrass/balkong)
I premiumbiljetten har du tillgång till terrass och/eller balkong, exklusiv bar och balkong en våning upp och ute på terrassen möjlighet till servering vid bord, samt separat toalett. Njut av musik med bästa utsikt! Det går bra att boka bord i Hasselbackens Restaurang innan konserten, det bokas via hasselbacken.com, sittning mellan 17.00 – 19.30.

Insläpp 17.00, konsert 20.00.

KONSERTMENY

Ordinarie biljett ink Konsertmeny (ståplats, trädgård)
Säkra ett bord i restaurangen och en två-rätters meny innan konserten startar. Snabbt, tryggt och galet gott, allt för att komma i rätt stämning! Menyn serveras mellan 17.00 – 19.30. Du har sedan ståplats i trädgården med närhet till scen och barer.

Meddela oss om du är vegetarian, vegan eller har allergier till hov@hasselbacken.com
Menyn baseras på säsongens råvaror, vi reserverar oss för ändringar.

Insläpp 17.00, konsert 20.00.

Premiumbiljett ink Konsertmeny (ståplats terrass/balkong)
Säkra ett bord och en två-rätters meny innan konserten startar. Du har sen exklusiv tillgång till terrass/balkong med möjlighet till drinkbord, egen bar samt separat toalett. Njut av musiken till den bästa utsikten! Menyn serveras mellan 17.00 – 19.30.

Meddela oss om du är vegetarian, vegan eller har allergier till hov@hasselbacken.com
Menyn baseras på säsongens råvaror, vi reserverar oss för ändringar.

Insläpp 17.00, konsert 20.00.

HITTA TILL HASSELBACKEN:

Det finns flera sätt att ta sig till Hasselbacken. Både färja, spårvagn och buss går smidigt.

Buss 67 går hela vägen till Gröna lund som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Hasselbacken. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan.

Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Gröna lund.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Hasselbackens entre.

Reseplanerare och information finns på www.sl.se

Datum / Tid

lördag, 19 augusti 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Hasselbacken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad