Menu

Soul Train in the Park

Stockholm

Hasselbacken
lördag, 26 augusti 2023 kl:16:00

Missa inte sommarens stora SOUL TRAIN-dansfest utomhus!

Den 26 augusti flyttar Soul Train Party återigen in till Hasselbackens trädgård med konceptet Soul Train In The Park. Det blir en line-up bestående av flera välkända dj’s och festliga överraskningar. En riktigt härlig avslutning på sommaren med massor av dans och glädje!

Detta år kan vi också glädja dig med att det finns en premiumbiljett att köpa som ger dig tillgång till exklusiv bar med fullt sortiment, möjlighet till att förboka drinkbord på terrassen och en magisk terrass/balkong med fantastisk utsikt en våning upp, där finns fler barer och till och med VIP toalett…

Läs mer på: www.soultrainparty.se

#thesoultrainparty

Insläpp kl 16.00
Fest kl 16.00-23.00

Arrangör: Hasselbacken & Soul Train Party

Åldersgräns : 23 år

Rullstolsplatser bokas via tickets@cirkus.se

BILJETTKATEGORIER:

Ordinarie biljett (ståplats, trädgård)
Ordinarie biljett innebär ståplats i Hasselbackens trädgård, nära till scen, utomhusbarer med enklare sortiment och förtäring. Det går bra att boka bord i Hasselbackens Restaurang, det bokas via hasselbacken.com, mat serveras mellan 16.00 – 22.00. Insläpp 16.00, slut 23.00.

Premiumbiljett (ståplats terrass/balkong)
I premiumbiljetten har du tillgång till terrass och/eller balkong, exklusiv bar och balkong en våning upp och ute på terrassen möjlighet till servering vid bord, samt separat toalett. Njut av musiken till den bästa utsikten! Det går bra att boka bord i Hasselbackens Restaurang innan konserten, det bokas via hasselbacken.com, mat serveras mellan 16.00 – 22.00. Insläpp 16.00, slut 23.00.

Insläpp 16.00, slut 23.00.

HITTA TILL HASSELBACKEN:

Det finns flera sätt att ta sig till Hasselbacken. Både färja, spårvagn och buss går smidigt.

Buss 67 går hela vägen till Gröna lund som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Hasselbacken. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan.

Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Gröna lund.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Hasselbackens entre.

Reseplanerare och information finns på www.sl.se

Datum / Tid

lördag, 26 augusti 2023 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Hasselbacken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad