Menu

Modevisning Hållbarhet Deluxe Med Stockholms Stadsmission

Stockholm

Haymarket by Scandic
lördag, 11 maj 2024 kl:16:00

### Hållbarhet Deluxe Modevisning med Stockholms Stadsmission
**Datum och tid:** 11 maj 2024, kl. 16:00
**Plats:** Haymarket by Scandic, Stockholm
**Arrangör:** Golden Age Models och Stockholms Stadsmission
**Biljettpris:** Från 395,00 SEK
Gör dig redo för en eftermiddag där mode möter mening på Hållbarhet Deluxe Modevisning, organiserad av Golden Age Models i samarbete med Stockholms Stadsmission! Platsen är inget mindre än det eleganta Haymarket by Scandic mitt i hjärtat av Stockholm.
Denna fashionabla tillställning inte bara hyllar skönheten i hållbart mode utan stöttar de allra mest utsatta i Stockholm. Njut av en modevisning där våra naturligt vackra modeller visar upp ett inspirerande och hållbart mode. Varje plagg som presenteras på scen är noggrant utvalt för att ta fram modellens unika personlighet och karaktär.
Biljetterna är i begränsat antal så förboka din för att säkerställa en plats vid detta exklusiva evenemang. Ta del av en oförglömlig show som inte bara är en fest för ögonen, men som också bidrar till ett större syfte – att stödja arbetet mot hemlöshet och socialt utanförskap.
Vem vet? Du kanske går hem med inte bara ny inspiration utan också med några unika fynd till din garderob. Boka din biljett idag för en modedag att minnas!

Datum / Tid

lördag, 11 maj 2024 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Haymarket by Scandic

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad