Menu

Piazzollas Sånger! Susanna Levonen & Nils-Erik Sparf Med Gäster

Stockholm

Heagården
lördag, 9 juli 2022 kl:19:00

Förra årets tangokonsert på Heagården sålde snabbt slut och tyvärr fick många vända i dörren. Därför får ni nu i år en ny chans att lyssna till denna gigant bland genre-blandare!
Ingen har som Astor Piazzolla använt sig av olika genrer för att skapa nytt och unikt! Han förändrade inte bara en hel genre utan spred också sin version av tangon över hela världen och in i de musikaliska finrummen. Musikaliskt knöt argentinaren Piazzolla från och med 1950-talet an till såväl jazz som den tidens konstmusik och lämnade därmed den traditionella tangon till förmån för den nya stil som kom att benämnas Tango Nuevo.

I år kommer sopranen Susanna Levonen med ett passionerat intresse för tangon att presentera sin egen hyllning till den store tangomästaren Astor Piazzolla, något som SVT uppmärksammade med reportage. Levonen möter en av landets mest framstående violinister, Nils-Erik Sparf samt Kungliga Hovkapellets soloflöjtis Peter Fridholm, kontrabasisten Lauri Antila och gitarristen David Härenstam! Det blir en oförglömlig kväll i Piazzollas fotspår!

Gäster:
Susanna Levonen, sång
Nils-Erik Sparf, violin
Peter Fridholm, tvärflöjt
Lauri Antila, kontrabas
David Härenstam, gitarr och musikarrangemang


Tider:
Insläpp: 18:30
Start: 19:00
Spellängd: 90 min

Hemsida: inbetweenmusicfestival.se

Datum / Tid

lördag, 9 juli 2022 kl: 19:00

Plats

Stockholm
Heagården
Heagården


Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad