Menu

RAW comedy club

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 9 september 2017 kl:21:00

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!

Varje lördag på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Eller som en av våra internationella komiker uttryckte det: RAW – a GREAT night out!

Kvällens komiker:
Nisse Hallberg
Kanske Sveriges hetaste ”underground-komiker” senaste åren. Men nu börjar en allt större massa upptäcka den här brutalt roliga komikern som är född till att få folk att skratta. 2015 vann Nisse utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet. Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sin föreställning ”Jag är Sjuk”.

David Sundin
Han har medverkat i produktioner såsom Melodifestivalen och ”Inte OK”. Nyligen syntes han på SVT som Babbens side-kick i ”Bäst i test”. Han har även på sistone gjort en kometkarriär på Sveriges standupscen med sin absurda, torra och ofta bisarra stil som bara måste ses. En svensk Zach Galifianakis.

Jana Sabanova (RUS)
Ursprungligen från St. Petersburg i Ryssland! Jana debuterade som komiker 2012 och har nu efter något års frånvaro gjort comeback i den svenska standupvärlden! Observationskomik med en bisarr twist!

Daniel Sanchez
Daniel Sanchez levererar standup i makligt tempo men med stor finess och skärpa. Han har uppträtt i två år och har under den tiden hunnit etablera sig som en lovande talang och är en tidigare favorit på RAW!

Tobbe Ström
Enligt honom själv är han Sveriges roligaste örebroare. Och många skulle nog hålla med. Hans Stand Up är som en gott och blandat påse. Ibland är det snällt och ibland är det lite råare, men alltid med glimten i ögat. Inte nog med det så är han också svensk mästare i ordvitsar men det är inget standuppubliken behöver oroa sig för.

Tider
Middagsgäster är välkomna mellan kl 18:00-18:30
RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: kl 20:00
Showtime: kl 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE bra platser.

Biljetter
Showbiljett: 265kr + serviceavgift
Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)
Student: 150kr + serviceavgift

OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn!


Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 9 september 2017 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

170kr - 840kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad