Menu

RAW comedy club

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 11 november 2017 kl:21:00

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!

Varje lördag på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Eller som en av våra internationella komiker uttryckte det: RAW – a GREAT night out!

Kvällens komiker:
Kodjo Akolor
Han är kanske mest känd från Morgonpasset i P3. Men Kodjo har också varit ute på turné med standupföreställningen ”Brott mot jantelagen” med tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup i form av högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.

Messiah Hallberg
Bevisade detta året att han är bättre på standup än på att dansa cha-cha i Let’s Dance. En av Sveriges absolut vassaste komiker som just nu aktuell med sin egen föreställning ”Den missförstådde profeten” samt andra säsongen av succén ”Finaste familjen” på TV4.

Josefin Johansson
Har medverkat i produktioner som Intresseklubben, Kändisbarnvakten, Det stora matslaget, Partaj, Dobidoo, Robins, Gabba Gabba, Extra Extra, Fångarna på fortet, Pang Prego och P2Live och Morgonpasset i P3. Skönsjungande ståuppkomiker som även ligger bakom podcasten Crazy town

Henrik Nyblom
Humorgeniet som är känt från Instagram har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. En av höstens nya stjärnor på RAW!

Therese Sandin
Hon är barnmorskan som sadlade om till komiker. Hon har kört standup på diverse festivaler i Storbritannien, USA och Norge och är ständigt på turnerande fot. Under våren 2017 körde hon som förkomiker till Johan Glans på hans ”World Tour of the World”-turné och hon är utan tvekan en komiker att hålla utkik efter framöver.

Tider
Middagsgäster är välkomna mellan kl 18:00-18:30
RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: kl 20:00
Showtime: kl 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE bra platser.

Biljetter
Showbiljett: 265kr + serviceavgift
Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)
Student: 150kr + serviceavgift

OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn!


Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 11 november 2017 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

170kr - 840kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad