Menu

RAW comedy Brunch

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 24 februari 2018 kl:13:00

Välkomna till Sveriges roligaste brunch!

Under ett begränsat antal lördagar så slår vi upp portarna till en fantastiskt och helt unik kombination av det bästa från två världar – standup + brunch, och som alltid på RAW, grym musik från våra DJ:s!

Att avsluta en kväll med standup är ju oftast fantastiskt så tänkt då att istället börja dagen med en riktig energi boost i form av en lyxig brunch med underbar utsikt över Stockholm från Hiltons klassiska matsal för att sedan gå upp i vår fina teater, slå sig ner i en av de sköna biofåtöljerna och smälta maten med en fantastisk show på drygt 60 minuter med Sveriges bästa komiker.

För de som vill festa till det lite extra under lördagen så kommer det självklart att finnas välkyld champagne, Bloody Marys, Bellinis och massa annat gott. Ta med vännerna, släkten, familjen eller varför inte företaget och få den mest perfekta starten på lördagen du kan tänka dig!

Varmt välkomna till RAW comedy brunch – Sveriges roligaste brunch!


Dagens komiker:

Thomas Järvheden
Thomas är en av de mest rutinerade ståuppkomikerna i Sverige med en lång karriär bakom sig. Genom åren har han vunnit mängder av priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset med mera. Han har synts i flera TV-produktioner som RAW på kanal 5, Grillad i SVT, Extra Extra, TV3 och mycket annat. Under 2018 aktuell med showen ”Så mycket sämre”.

Zinat Pirzadeh
Skriver brallorna av de flesta komiker i Sverige när det kommer till roliga skämt. En av Sveriges absolut roligaste kvinnor. Har en unik förmåga att driva med det mest allvarliga och ändå vända det till ett förlösande gapskratt. En komiker som borde synas betydligt mer än vad hon gör i media. Men hos oss på RAW är Zinat en superstar.

Thanos Fotas
2014 nominerades Thanos till Årets nykomling på den Svenska standupgalan. Inget ont om det årets vinnare men att inte Thanos vann är lika sjukt som mycket av hans karaktärsdrivna humor. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones. En av våra absolut största favoriter på RAW som gick från okänd till superstjärna på vår klubb under 2017! Thanos gör humor av vardagsrealism som pendlar mellan uppväxten i förorten i Stockholm till att också ha ett ben i det svenska! Som en mix av parabolantenn i miljonprogrammet och en tunnbrödsrulle + Norrlands Guld.

Dominik Henzel
”Dompan” är en levande legend hos oss på RAW och får både komiker, gäster och personal att gråta av skratt. Med sin säregna och rejält utpräglade über Stockholmsstil har han garanterat förnärmat folk som inte bor i city som han själv men det är också det roligaste. Dominik är så mycket ”gata” att det blir stor humor när han med sina stolta Stockholmsögon och extremt utpräglade stockholmska betraktar resten av Sverige och världen. Inget för lättstötta.


FAKTA:

Tider:

Brunchen öppnar: kl 13:00-15:00



Showtime i teatern: kl 15:00 (längd: drygt 1h utan paus)



RAW-baren utanför teatern öppnar: kl 14:30


Biljetter

Priset för brunch och show: 495 kr + serviceavgift. Dryck köps separat.

Biljetter kan även köpas på plats samma dag men passa på att köpa din biljett redan nu för att säkra din plats!

Åldersgräns
18 år
Från 15 år, ok i målsmans sällskap.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 24 februari 2018 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

320kr - 535kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad