Menu

RAW comedy Brunch

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 5 maj 2018 kl:13:00

Välkomna till Sveriges roligaste brunch!

Under ett begränsat antal lördagar så slår vi upp portarna till en fantastiskt och helt unik kombination av det bästa från två världar – standup + brunch, och som alltid på RAW, grym musik från våra DJ:s!

Att avsluta en kväll med standup är ju oftast fantastiskt så tänkt då att istället börja dagen med en riktig energi boost i form av en lyxig brunch med underbar utsikt över Stockholm från Hiltons klassiska matsal för att sedan gå upp i vår fina teater, slå sig ner i en av de sköna biofåtöljerna och smälta maten med en fantastisk show på drygt 60 minuter med Sveriges bästa komiker.

För de som vill festa till det lite extra under lördagen så kommer det självklart att finnas välkyld champagne, Bloody Marys, Bellinis och massa annat gott. Ta med vännerna, släkten, familjen eller varför inte företaget och få den mest perfekta starten på lördagen du kan tänka dig!

Varmt välkomna till RAW comedy brunch – Sveriges roligaste brunch!

Dagens komiker:

Tobias Persson
Alla känner nog igen honom som manisk ordvitsare i Ö&B-reklamerna men Tobias kan långt mer än bara ordvitsar. Han är en mångfacetterad underhållare som både kan spela fars och göra vass komik på både svenska och engelska. Så när Tobias kör kan ni räkna med en unik mix av fysisk komik, vassa oneliners, politiska skämt och billiga vitsar.

Greg Poehler
Ni känner säkert igen honom från ”Welcome to Sweden på TV4 som Greg skapade och även spelade huvudrollen i. Just nu är han aktuell i den amerikanske sitcomen ”You me her”. Unikt tillfälle att se honom göra ett standupframträdande!

Filip Andersson
Håll på med standup i fem år och är en stjärna på Stockholmsklubbarna. Det är lätt att förstå varför. Man gillar Filip samma sekund man ser honom och då har han inte ens börjat dra sina sköna betraktelser och funderingar. Debut på RAW 2018!

Malin Appeltofft
En mycket uppskattad komiker som med självironi, skarpa iakttagelser, närvaro och publiksnack med snabba associationer får varje möte med publiken att bli unikt. Debut på RAW 2018!

FAKTA:

Tider:

Brunchen öppnar: kl 13:00-15:00

Showtime i teatern: kl 15:00 (längd: drygt 1h utan paus)

RAW-baren utanför teatern öppnar: kl 14:30

Biljetter

Priset för brunch och show: 495 kr + serviceavgift. Dryck köps separat.

Biljetter kan även köpas på plats samma dag men passa på att köpa din biljett redan nu för att säkra din plats!

Åldersgräns
18 år
Från 15 år, ok i målsmans sällskap.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 5 maj 2018 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

320kr - 535kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad