Menu

RAW comedy Brunch

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 17 februari 2018 kl:13:00

Välkomna till Sveriges roligaste brunch!

Under ett begränsat antal lördagar så slår vi upp portarna till en fantastiskt och helt unik kombination av det bästa från två världar – standup + brunch, och som alltid på RAW, grym musik från våra DJ:s!

Att avsluta en kväll med standup är ju oftast fantastiskt så tänkt då att istället börja dagen med en riktig energi boost i form av en lyxig brunch med underbar utsikt över Stockholm från Hiltons klassiska matsal för att sedan gå upp i vår fina teater, slå sig ner i en av de sköna biofåtöljerna och smälta maten med en fantastisk show på drygt 60 minuter med Sveriges bästa komiker.

För de som vill festa till det lite extra under lördagen så kommer det självklart att finnas välkyld champagne, Bloody Marys, Bellinis och massa annat gott. Ta med vännerna, släkten, familjen eller varför inte företaget och få den mest perfekta starten på lördagen du kan tänka dig!

Varmt välkomna till RAW comedy brunch – Sveriges roligaste brunch!


Dagens komiker:

Hasse Brontén
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste och snällaste komiker och han gör aldrig ett dåligt gig. Han har en varm humor som går hem hos de flesta utan att någonsin bli slätstruken. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och såklart ”Efterlyst” där han tog över som programledare efter Hasse Aro.

Nisse Hallberg
Kanske Sveriges hetaste ”underground-komiker” senaste åren men nu börjar en allt större massa upptäcka den här brutalt roliga komikern som är född till att få folk att skratta! 2015 vann Nisse utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet.” Det senaste året har han turnerat runt Sverige med sin föreställning ”Jag är sjuk” med briljanta David Sundin som support..

Ann Westin
Vald till Sveriges roligaste kvinna flera gånger och har tidigare turnerat med bland andra sina egna föreställningar ”Jobbit” och ”Sticka ut och Passa in”. The Queen of mean firade nyss 20 år som komiker och är hetare än någonsin!

FAKTA:

Tider:

Brunchen öppnar: kl 13:00

RAW-baren utanför teatern öppnar: kl 14:30

Brunchen stänger: kl 15:00

Showtime i teatern: kl 15:00 (längd: ca 1h utan paus)

Biljetter

Priset för brunch och show: 495 kr + serviceavgift. Dryck köps separat.

Biljetter kan även köpas på plats samma dag men passa på att köpa din biljett redan nu för att säkra din plats!

Åldersgräns
18 år
Från 15 år, ok i målsmans sällskap.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 17 februari 2018 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

320kr - 535kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad