Menu

RAW comedy club

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 3 mars 2018 kl:21:00

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!
Varje lördag och utvalda fredagar på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling när RAW tar över hotellet! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger det stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kvällens komiker:

Hasse Brontén
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste och snällaste komiker och han gör aldrig ett dåligt gig. Han har en varm humor som går hem hos de flesta utan att någonsin bli slätstruken. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och såklart ”Efterlyst” där han tog över som programledare efter Hasse Aro.

Nisse Hallberg
Kanske Sveriges hetaste ”underground-komiker” senaste åren men nu börjar en allt större massa upptäcka den här brutalt roliga komikern som är född till att få folk att skratta! 2015 vann Nisse utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet.” Det senaste året har han turnerat runt Sverige med sin föreställning ”Jag är sjuk” med briljanta David Sundin som support..

Therese Sandin
Hon är barnmorskan som sadlade om till komiker. Tur var det! Under våren 2017 körde hon som förkomiker till Johan Glans på hans World Tour of the World-turné och har fått förnyat förtroende av Johan även 2018. Varför Sveriges största komiker valt henne lär du fatta när du ser henne.

MC: Elina Du Rietz
Hon är både skådespelare och ståuppkomiker och har synts i alla sammanhang du kan tänka dig i humorväg på TV och scener. Just nu är hon aktuell i föreställningen ”Osvajpade diamanter” och är sedan många år, ofta bokad komiker på RAW.

Tider:

Middagsgäster är välkomna mellan kl 18:00-18:30

RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: kl 20:00

Showtime: kl 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

För er som köper vårt SHOWPAKET så flyttar ni enkelt och bekvämt upp en våning till kvällens föreställning efter middagen där ni har RESERVERADE sittplatser på de främsta raderna.


Biljetter

Showbiljett: 265kr + serviceavgift

Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)

Student: 150kr + serviceavgift


OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn!

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 3 mars 2018 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

170kr - 840kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad