Menu

RAW comedy club

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 27 april 2018 kl:21:00

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!
Varje lördag och utvalda fredagar på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling när RAW tar över hotellet! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger det stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kvällens komiker:

Babben Larsson
En svensk humor ikon och levande legend på svenska standup scener och i TV. Efter snart 30 år (!) i branschen skulle hon kunna vara mätt och trött på all framgång men det är precis raka motsatsen!
Det är 2018 och Babben är roligare, vassare och tightare än någonsin.

Petrina Solange
Stjärna både som ståuppare och som rolig programledare i P3. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge.
2015 så utsågs hon mycket välförtjänt till Årets Kvinnliga Komiker på den Svenska standupgalan.
Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.

Ola Aurell
Med sina hysteriskt roliga sånger och texter och sin unika scenpersonlighet har Ola Aurell blivit ett allt större namn i humorvärlden. Han har kallats allt från geni och den där sjuke jäveln till han som fört visan in i 2000-talet. Sommaren 2016 medverkade han även i ”Allsång på Skansen” på SVT.

MC: Niklas Andersson
Säg Göteborg och de flesta kan namedroppa Avenyn, Liseberg och kanske IFK Göteborg. Well det är dags att lägga till ett namn till på den listan – Niklas Andersson! Bara att titta på Niklas får oss varma i kroppen och att han dessutom backar upp det med sjukt sköna skämt och funderingar gör bara allt ännu bättre. Att det sedan görs på grov göteborgska gör att det blir en total homerun!

Tider:

Middagsgäster är välkomna mellan kl 18:00-18:30

RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: kl 20:00

Showtime: kl 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

För er som köper vårt SHOWPAKET så flyttar ni enkelt och bekvämt upp en våning till kvällens föreställning efter middagen där ni har RESERVERADE sittplatser på de främsta raderna.

Biljetter

Showbiljett: 265kr + serviceavgift

Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)

Student: 150kr + serviceavgift

OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn!

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 27 april 2018 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

170kr - 840kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad