Menu

RAW comedy club

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 23 februari 2018 kl:21:00

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!
Varje lördag och utvalda fredagar på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling när RAW tar över hotellet! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger det stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kvällens komiker:

Henrik Hjelt
Känd från mnägder av TV-produktioner såsom Parlamentet, Extra! Extra!, Playa del Sol och Time-Out. 2013 turnerade han runtom i hela Sverige med den humoristiska monologen ”Pappan” och från det var inte steget långt till att gå all in på standup. Sagt och gjort – debuterade på RAW, 2017 och var lika självklar som om han hade fötts till det. En humorikon som måste ses!

Zinat Pirzadeh
Skriver brallorna av de flesta komiker i Sverige när det kommer till roliga skämt. En av Sveriges absolut roligaste kvinnor. Har en unik förmåga att driva med det mest allvarliga och ändå vända det till ett förlösande gapskratt. En komiker som borde synas betydligt mer än vad hon gör i media. Men hos oss på RAW är Zinat en superstar.

Thanos Fotas
2014 nominerades Thanos till Årets nykomling på den Svenska standupgalan. Inget ont om det årets vinnare men att inte Thanos vann är lika sjukt som mycket av hans karaktärsdrivna humor. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones. En av våra absolut största favoriter på RAW som gick från okänd till superstjärna på vår klubb under 2017! Thanos gör humor av vardagsrealism som pendlar mellan uppväxten i förorten i Stockholm till att också ha ett ben i det svenska! Som en mix av parabolantenn i miljonprogrammet och en tunnbrödsrulle + Norrlands Guld.

Melody Farshin
Har hållt på med standup i över tio år och synts på de flesta av landets bästa klubbar och dessutom medverkat i RAW comedy club på Kanal 5 samt Comedy Central. Empatisk, smart och kvicktänkt.

MC: Henrik Nyblom
Geni är ett ord som använts på tok för ofta enligt oss på RAW men i denna killes fall måste vi ta till det. Humorgeniet Henrik Nyblom är den alla komiker pratat om 2017. Han stal showen helt när han var med i nyversionen av ”Släng dig i Brunnen” på SVT. Galen musik, pricksäkra imitationer och en humortiming som komiker skulle kunna döda för att ha fått! Om du gillar att gråta av skratt. Köp biljett!

Tider:

Middagsgäster är välkomna mellan kl 18:00-18:30

RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: kl 20:00

Showtime: kl 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

För er som köper vårt SHOWPAKET så flyttar ni enkelt och bekvämt upp en våning till kvällens föreställning efter middagen där ni har RESERVERADE sittplatser på de främsta raderna.

Biljetter

Showbiljett: 265kr + serviceavgift

Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)

Student: 150kr + serviceavgift

OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn!

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 23 februari 2018 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

170kr - 840kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad