Menu

A very RAW christmas med bl. a. André Wickström

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 7 december 2018 kl:21:00

Sveriges roligaste julbord - supersuccén ”A Very RAW Christmas” är tillbaka på Hilton Stockholm Slussen för sjätte året i rad. Sedan starten 2012 har varenda kväll varit helt utsåld och många gäster kommer tillbaka varje år. Framgångsreceptet består av Sveriges absolut bästa komiker tillsammans med ett fantastiskt klassiskt svenskt julbord. Inga konstigheter men en massa trevligheter.

Ni börjar kvällen med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Hiltons matsal med hänförande utsikt över Stockholms stad, där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom när maten har fått lägga sig i magen är det dags att gå en trappa upp och komma in i Hiltons alldeles egna teater där tvåfaldigt prisbelönta, kritikerrosade komikern Mårten Andersson kväll efter kväll är värd för showen och ofta skojar med företag och andra gäster på plats. Mårten bjuder varje kväll in olika favoritkomiker för helt unika stand-up comedy upplevelser.

Ett litet tips – om du inte gillar att bli skojad med, sätt dig långt bak. Eller förresten - på ”A very RAW Christmas” går ingen säker.

Men du vill väl ha en julfest du minns? ;)

Kvällens komiker:

BABBEN LARSSON

En svensk humor ikon och levande legend på svenska standup scener och i TV. Efter snart 30 år (!) i branschen skulle hon kunna vara mätt och trött på all framgång men det är precis raka motsatsen! Det är 2018 och Babben är roligare, vassare och tightare än någonsin.

ANDRÉ WICKSTRÖM (FIN)

Den finlandssvenska komikern gjorde sin första stand-up show redan 1995 och har mer än 20 års erfarenhet från standupvärlden bakom sig. Har synts på TV ibland annat ”Parlamentet” och ”Solsidan”.

PETRINA SOLANGE

Stjärna både som ståuppare och som rolig programledare i P3. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge.

2015 så utsågs hon mycket välförtjänt till Årets Kvinnliga Komiker på den Svenska standupgalan.

Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.

ISAK JANSSON

Tidigare detta år var han ute med föreställningen ”Isak Jansson löser alla världens problem”. Förutom stand-up så är han programledare i Tankesmedjan i P3 och Isak jobbar även som manusförfattare och regissör och har bland annat arbetat med ”Pensionärsjävlar” (Kanal 5), och ”99 saker man måste göra innan man dör” (TV6).


MC: MÅRTEN ANDERSSON

Flerfaldigt prisbelönt komiker i Sverige (Årets nykomling, Årets komiker, Årets MC, Grammis nominerad för Dr Alban i Pippirull med mera) som de senaste åren har gjort succé i Sverige med sina soloturnéer ”Under ytan” och ”Hybris”. Våren 2017 åkte han till New York och uppträdde och vann en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club där en av domarna skrev ”Mårten is a great comedian and he should stay in NY, he would do really well”. Är också grundaren och hjärnan bakom RAW.

Tider:

Glöggmingel: kl 17:00-18:00
Traditionellt svenskt julbord: kl 18:00-20:45
RAW-baren utanför teatern öppnar: kl 20:00
Showtime: kl 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Biljetter:

Julbord + show (inkl reserverad sittplats): 995kr + serviceavgift

Sällskap över 15 personer kan kontakta Hilton Stockholm Slussen direkt på conference.slussen@hilton.com

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år
Från 15 år, ok i målsmans sällskap.

Presentkort:
Går du i julklappstankar? Bjud en vän eller familjemedlem på ett presentkort till RAW comedy club och säkra årets roligaste julklapp redan idag!

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 7 december 2018 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

1055kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad