Menu

RAW comedy brunch med bl. a. Kristoffer Appelquist

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 27 oktober 2018 kl:13:00

Välkomna till Sveriges roligaste brunch!

Under ett begränsat antal lördagar så slår vi upp portarna till en fantastiskt och helt unik kombination av det bästa från två världar – standup + brunch, och som alltid på RAW, grym musik från våra DJ:s!

Att avsluta en kväll med standup är ju oftast fantastiskt så tänk då att istället börja dagen med en riktig energi boost i form av en lyxig brunch med underbar utsikt över Stockholm för att sedan gå upp i vår fina teater på Hilton, slå dig ner i en av de sköna biofåtöljerna och smälta maten med en fantastisk show på drygt 60 minuter med Sveriges bästa komiker. För de som vill festa till det lite extra under lördagen så kommer det självklart att finnas välkyld champagne, Bloody Marys, Bellinis och massa annat gott.

Så ta med bästa vännerna, släkten, familjen eller varför inte hela företaget och få den mest perfekta starten på lördagen du kan tänka dig!

Varmt välkomna till RAW comedy brunch – Sveriges roligaste brunch!

Dagens komiker:

KRISTOFFER APPELQUIST

Finalist i ”På Spåret” 2017 med Bea Uusma men det är som komiker vi lärt känna denna väldigt unika komiker som alltid hittar helt egna vinklar på vad han än pratar om. Det är som att en slungas in omedvetet i Kristoffers värld och väl där är det bara att släppa allt och skratta sig fördärvad. Årets manliga komiker i Sverige 2012 med motiveringen “Kristoffer Appelquist har stort mod, intelligens, glimt i ögat och en helt egen stil som har skapat en stor standupkomiker som vinner i längden.”

ELINA DU RIETZ

Hon är både skådespelerska och ståuppkomiker. Just nu är hon aktuell i Filip & Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen på bio och till hösten är det premiär för hennes soloshow PK-fittan. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken.


HASSE BRONTÉN

Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.

ELIN ALMÉN

Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight”.


Tider:
Brunchen öppnar: kl 13:00-15:00

Showtime i teatern: kl 15:00 (längd: drygt 1h utan paus)

RAW-baren utanför teatern öppnar: kl 14:30

Biljetter:
Priset för brunch och show: 495 kr + serviceavgift. Dryck köps separat.

Biljetter kan även köpas på plats samma dag men passa på att köpa din biljett redan nu för att säkra din plats!

Åldersgräns:
18 år
Från 15 år, ok i målsmans sällskap.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 27 oktober 2018 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

320kr - 530kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad