Menu

RAW comedy club med bl. a. Hasse Brontén

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 30 mars 2019 kl:21:00

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!

Varje helg ser du den mest intressanta mixen av Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater på Hilton Stockholm Slussen. Varje helg på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kort sagt. RAW – mer än bara standup!

OBS! BEGRÄNSAT ANTAL SITTPLATSER. KOM SENAST 20:00!

Kvällens komiker:

ANN WESTIN
Vald till Sveriges roligaste kvinna flera gånger och har tidigare turnerat med bland andra sina egna föreställningar ”Jobbit” och ”Sticka ut och Passa in”. “The Queen of mean” är hetare än någonsin!

ELIN ALMÉN
Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight”.

THERESE SANDIN
Hon är barnmorskan som sadlade om till komiker. Hon har kört standup på diverse festivaler i Storbritannien, USA och Norge och är ständigt på turnerande fot. Under våren 2017 körde hon som förkomiker till Johan Glans på hans “World Tour of the World”-turné och hon är utan tvekan en komiker att hålla utkik efter framöver.

THANOS FOTAS
2014 nominerades Thanos till Årets nykomling på den Svenska standupgalan. Inget ont om det årets vinnare men att inte Thanos vann är lika sjukt som mycket av hans karaktärsdrivna humor. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones.

MARTIN LAGOS
Han blev 2011 utnämnd till ”Årets bästa nykomling” på den svenska standupgalan och sedan dess har han gjort stor succé på den svenska standupscenen. Han har även synts i Ben Stiller-filmen ”The secret life of Walter mitty” samt hörts i Tankesmedjan i P3.

MC: HASSE BRONTÉN
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.


Tider:

Middagsgäster är välkomna mellan kl 18:00-18:30

RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: kl 20:00

Showtime: kl 21:00 (längd: ca 2h inkl 20 min paus)

För er som köper vårt SHOWPAKET så flyttar ni enkelt och bekvämt upp en våning till kvällens föreställning efter middagen där ni har RESERVERADE sittplatser på de främsta raderna.

Biljetter:

Showbiljett: 270kr + serviceavgift

Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)

Student: 150kr + serviceavgift

OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn!

Åldersgräns:
18 år.
Från 15 år i målsmans sällskap.

Se vår meny på länken nedan:
Kvällens meny

Menyn gäller för de som bokat; Show inkl. middagspaket.
I menyn ingår huvudrätt och förätt eller efterätt.

Presentkort:
Bjud en vän eller familjemedlem på ett presentkort till RAW comedy club och säkra årets roligaste julklapp redan idag!

Med RAW-biljett så har du alltid 20% på all dryck, inklusive alkoholfritt och barsnacks på vackra Eken Bar med utsikt över Gamla Stan, både före och efter show (17-01).

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 30 mars 2019 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

170kr - 845kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad