Menu

MÅRTEN ANDERSSON - 20 ÅR PÅ SCEN

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 15 mars 2019 kl:21:00

Välkommen till en exklusiv kväll där Mårten Andersson sammanfattar 20 år som komiker!

Följ med på en galen humorresa från Dr Alban-rättegånar och Grammisnomineringar till ett brölande singelliv som gjorde Charlie Sheen chockad. Från Mellosuccén med Sean Banan via “rom och cola”-drev och Let’s Dance-skandaler till drömmen om en familj och såklart babylyckan!

En två timmar lång, galen kavalkad av helt nyskrivet material, gamla favoriter, klassiska imitationer, busringningar från arkiven, publiken önskar skämt, improvisation och överraskningar!

“Det står att showen är två timmar, men det kan lika gärna bli tre timmar där jag håller publiken som gisslan… Det är inte omöjligt att städarna får böna och be om att jag går hem. Kort sagt. Det finns inga ramar för den här kvällen, mer än att jag kommer fira mina 20 år som artist och göra allt jag kan för att skapa en oförglömlig kväll! – Mårten Andersson

Mårten Anderssons karriär startade som reporter på P3 redan 1993 och han fortsatte på ZTV och TV3 som programledare innan han bestämde sig för att istället bli komiker. Meritlistan inkluderar bland annat Grammisnominering för Dr Alban-sketcherna i kultförklarade Pippirull i P3 och utmärkelsen “Årets komiker” av tidningen Cafés läsare. Mårten har valts till bpde “Bästa nykomling” på Svenska Standupgalan 2002 och blev 2017 utsedd till “Årets MC/konferencier”.

Mårten är också mannen bakom Sveriges största standupklubb – RAW och har även vunnit talangtävlingar på engelska standupklubbar i både New York och London.
Standupdebuten skedde år 2000 på Norra Brunn tillsammans med Jan Bylund. Idag är Mårten en av Sveriges mest välkända komiker efter kritikerrosade publiksuccéer med soloshowerna “Under Ytan” och “Hybris”. Nu är det dags att sammanfatta det absolut roligaste från hans 20 år långa karriär!

”Mårten firar 20 år som komiker och det gör han förbannat rätt i. Han har suveränt material och är driven på scenen.”
Babben Larsson

”Mårten Andersson borde fan få mer cred för sin standup. Han är en av de bästa ståupparna vi har!”
Thomas Järvheden

”Han är mannen som fick allt.”
Messiah Hallberg

”Mårtens träffsäkra imitationer har fått mig att garva i över 20 år. Mårten har aldrig strävat efter att bli folklig utan kör sitt spår. Det är befriande.”
Måns Möller

”Mårtens drivkraft och kärlek för svensk standup har varit fantastisk och han har hjälpt fram många unga komiker, sen att han själv är väldigt, väldigt rolig på scen gör att vi är många kollegor och vänner som respekterar och tycker om honom.”
Özz Nüjen

”Gå och se Mårtens 20-årsjubileum!. Det är en order!”
Ann Westin

”Ingen minns en fegis. Alla minns Mårtens Dr Alban.”
Bobbo Krull

—————————————-
”Mårten Andersson – 20 år på scen” spelas den 15 mars på Hilton Stockholm Slussen.

Special roasting guest – TBA.
KOM SENAST 20:00!

Tider:

Middagsgäster är välkomna mellan kl 18:00-18:30

RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: kl 20:00

Showtime: kl 21:00 (längd: Ca 2 timmar inklusive paus)

För er som köper vårt SHOWPAKET så flyttar ni enkelt och bekvämt upp en våning till kvällens föreställning efter middagen där ni har RESERVERADE sittplatser på de främsta raderna.

Biljetter:

Showbiljett: 270kr + serviceavgift

Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)

Åldersgräns:
18 år.
Från 15 år i målsmans sällskap.

OBS! SHOWPAKET SLUTSÅLT!!
Se vår meny på länken nedan:
Kvällens meny

Menyn gäller för de som bokat; Show inkl. middagspaket.
I menyn ingår huvudrätt och förätt eller efterätt.

Presentkort:
Bjud en vän eller familjemedlem på ett presentkort till RAW comedy club och säkra årets roligaste julklapp redan idag!

Med RAW-biljett så har du alltid 20% på all dryck, inklusive alkoholfritt och barsnacks på vackra Eken Bar med utsikt över Gamla Stan, både före och efter show (17-01).

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 15 mars 2019 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

0kr - 295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad