Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Raw Impro Comedy Med Bl. A. Hanna Hellquist

Hilton Stockholm SlussenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Helt improviserad humor med scener som aldrig har spelats förut och aldrig någonsin kommer spelas igen!

Möt en känd gäst för en intervju som tar oss från vaggan ända fram till idag, med allt från drömmar och hjärtesorg till pinsamma tonårsminnen. Allt detta får du även se spelas upp av improvisatörerna som hela tiden gör sin egen tolkning och kastar in nya skruvade perspektiv.

Improviserad humor när den är som allra bäst, där du får lära känna kvällens gäst på ett sätt som du garanterat inte har gjort tidigare!

OBS! BEGRÄNSAT ANTAL SITTPLATSER. KOM SENAST 20:00!

Kvällens komiker:

HANNA HELLQUIST

ELINA DU RIETZ
Hon är både skådespelerska och ståuppkomiker. Just nu är hon aktuell i Filip & Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen på bio och till hösten är det premiär för hennes soloshow PK-fittan. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken.

ELIN ALMÉN
Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight”.

MICKE BLOMQVIST
Micke Blomqvist är en väl anlitat improvisatör som har arbetat med alla Stockholms improvisationsteatrar, nu senast på Stockholms improvisationsteater. Annars arbetar han som skådespelare, regissör och manusförfattare.

Tider:

Middagsgäster är välkomna mellan kl 18:00-18:30

RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: kl 20:00

Showtime: kl 21:00 (längd: ca 2h inkl 20 min paus)

För er som köper vårt SHOWPAKET så flyttar ni enkelt och bekvämt upp en våning till kvällens föreställning efter middagen där ni har RESERVERADE sittplatser på de främsta raderna.

Biljetter:

Showbiljett: 270kr + serviceavgift

Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)

Student: 150kr + serviceavgift

OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn!

Åldersgräns:
18 år.
Från 15 år i målsmans sällskap.

Se vår meny på länken nedan:
Kvällens meny

Menyn gäller för de som bokat Show inkl. middagspaket.
I menyn ingår huvudrätt och förätt eller efterätt.

Presentkort:
Bjud en vän eller familjemedlem på ett presentkort till RAW comedy club!

Med RAW-biljett så har du alltid 20% på all dryck, inklusive alkoholfritt och barsnacks på vackra Eken Bar med utsikt över Gamla Stan, både före och efter show (17-01).

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-11 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: