Menu

Raw Comedy Brunch Med Bl. A. Magnus Betnér

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 9 november 2019 kl:13:00

Välkomna till Sveriges roligaste brunch!

Under ett begränsat antal lördagar så slår vi upp portarna till en fantastiskt och helt unik kombination av det bästa från två världar – standup + brunch, och som alltid på RAW, grym musik från våra DJ:s!

Att avsluta en kväll med standup är ju oftast fantastiskt så tänk då att istället börja dagen med en riktig energi boost i form av en lyxig brunch med underbar utsikt över Stockholm för att sedan gå upp i vår fina teater på Hilton, slå dig ner i en av de sköna biofåtöljerna och smälta maten med en fantastisk show på drygt 60 minuter med Sveriges bästa komiker. För de som vill festa till det lite extra under lördagen så kommer det självklart att finnas välkyld champagne, Bloody Marys, Bellinis och massa annat gott.

Så ta med bästa vännerna, släkten, familjen eller varför inte hela företaget och få den mest perfekta starten på lördagen du kan tänka dig!

Varmt välkomna till RAW comedy brunch – Sveriges roligaste brunch!

Dagens komiker:

MAGNUS BETNÉR
Med sin väldigt egna standupstil har Magnus under många år erövrat Sverige på scener över hela landet, i TV och med sina populära specials. En kontroversiell röst inom standup och ett otroligt kärt återseende på RAW!

NIKLAS ANDERSSON
Säg Göteborg och de flesta kan namedroppa Avenyn, Liseberg och kanske IFK Göteborg. Well det är dags att lägga till ett namn till på den listan – Niklas Andersson! Mer feelgood på en standup scen än så här blir det inte! Niklas fick ett mycket välförtjänt genombrott i nyversionen av “Släng dig i Brunnen” där hans klipp “Bara ta EN öl” setts av över en miljon svenskar. Just nu aktuell med utsålda storsuccén “Medelmåttan från Hisingen”!

PETRINA SOLANGE
Sveriges roligaste kvinna just nu? År 2015 fick motta priset som Årets Kvinnliga Komiker på den Svenska standupgalan. Under vÃ¥ren 2016 åkte Petrina Solange dessutom med som supportkomiker till föreställningen Kristoffer Appelquist Är Död. Petrina är också aktuell som programledare i P3.

Tider:

Brunchen öppnar: kl 13:00-15:00

Showtime i teatern: kl 15:00 (längd: drygt 1h utan paus)

RAW-baren utanför teatern öppnar: kl 14:00

Biljetter:

Priset för brunch och show: 495 kr + serviceavgift. Dryck köps separat.

Biljetter kan även köpas på plats samma dag men passa på att köpa din biljett redan nu för att säkra din plats!

Åldersgräns:
18 år
Från 15 år, ok i målsmans sällskap.

Presentkort:
Bjud en vän eller familjemedlem på ett presentkort till RAW comedy club!

Med RAW-biljett så har du alltid 20% på all dryck, inklusive alkoholfritt och barsnacks på vackra Eken Bar med utsikt över Gamla Stan, både före och efter show (17-01).

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 9 november 2019 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad