Menu

Raw Comedy Club Med Bl. A. Måns Möller

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 25 september 2020 kl:19:00

Äntligen är Sveriges största standupklubb RAW comedy club tillbaka!

På grund av rådande pandemi så kommer vi tills vidare att enbart sälja biljetter till registrerade RAW-medlemmar. Det är helt kostnadsfritt och tar bara 30 sekunder att fylla i formuläret. RAW-medlem blir du enkelt a href=https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqo2YiGYvZ6VI-y-9SG4CfUNK70ui4kZsgbEIW6l7kBUEkXg/viewform?fbclid=IwAR20bciBt0yyrIs9F2ZjUn0cw9q1Wl3SABJshKBEcmYd3R8OHdaIaJvLmjkHÄR!/a

Samtliga föreställningar kommer självklart att vara Coronasäkrade och genomföras med tryggt avstånd mellan alla er gäster. Handsprit kommer också att finnas tillgänglig i anslutning till föreställningarna.

Kvällens komiker:

bMÅNS MÖLLER/b
Med slipade skämt och sin sylvassa förmåga att improvisera är Måns Möller en av Sveriges allra största komikergenier och när han är på RAW händer alltid något speciellt. Det är som att han tar av sig flugan och kavlar upp armarna och gör sina absolut bästa gig! Aktuell med sin och Özz Nujens ”Världens Historia”, uppföljaren till superhyllade ”Sveriges historia”. Vi älskar Måns!


bMÅRTEN ANDERSSON/b
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och “20 år på scen”. Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 25 september 2020 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad