Menu

Raw Comedy Club Med Bl. A. Carl Stanley

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 27 november 2020 kl:21:00

Äntligen är Sveriges största standupklubb RAW comedy club tillbaka!

På grund av rådande pandemi så kommer vi tills vidare att enbart sälja biljetter till registrerade RAW-medlemmar. Det är helt kostnadsfritt och tar bara 30 sekunder att fylla i formuläret. RAW-medlem blir du enkelt a href=https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqo2YiGYvZ6VI-y-9SG4CfUNK70ui4kZsgbEIW6l7kBUEkXg/viewform?fbclid=IwAR20bciBt0yyrIs9F2ZjUn0cw9q1Wl3SABJshKBEcmYd3R8OHdaIaJvLmjkHÄR!/a

Samtliga föreställningar kommer självklart att vara Coronasäkrade och genomföras med tryggt avstånd mellan alla er gäster. Handsprit kommer också att finnas tillgänglig i anslutning till föreställningarna.


Kvällens komiker:

bCARL STANLEY/b
Den yngsta någonsin att debutera i TV4:s humor-flaggskepp ”Parlamentet”, har utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan och haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar på sociala medier. Så han har redan som 20-åring etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte och har precis avslutat sin första tokhyllade soloturné – ”Ärligt talat”. Syns just nu med radarpartnern Marcus Berggren i fantastiska “Motorcykelkriget” på SVT Play.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 27 november 2020 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad