A Very Raw Christmas Med Bl. A. Özz Nûjen

Hilton Stockholm SlussenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sveriges roligaste julbord är tillbaka! Samtliga shower har varit helt utsålda åtta år i rad och nu är supersuccén A very RAW christmas tillbaka för nionde året på anrika Hilton Stockholm Slussen. Kombinationen av klassiskt julbord, fantastisk standup comedy och magisk utsikt mitt i city är svårslaget och många gäster återkommer år efter år.


Ni börjar kvällen med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Hiltons matsal med hänförande utsikt över Stockholms stad, där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom när maten har fått lägga sig i magen är det dags att gå en trappa upp och komma in i Hiltons alldeles egna teater där tvåfaldigt prisbelönta, kritikerrosade komikern Mårten Andersson är värd för showen och ofta skojar med företag och andra gäster på plats. Mårten bjuder varje show in olika favoritkomiker för helt unika stand-up comedy upplevelser.

Ett litet tips – om du inte gillar att bli skojad med, sätt dig långt bak. Eller förresten - på ”A very RAW Christmas” går ingen säker. Men du vill väl ha en julfest du minns?


bKvällens komiker:/b

bÖZZ NÛJEN/b
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!


bRAW - Medlemskap:/b
På grund av rådande pandemi så kommer vi tills vidare att enbart sälja biljetter till registrerade RAW-medlemmar. Det är helt kostnadsfritt och tar bara 30 sekunder att fylla i formuläret. RAW-medlem blir du enkelt a href=https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqo2YiGYvZ6VI-y-9SG4CfUNK70ui4kZsgbEIW6l7kBUEkXg/viewform?fbclid=IwAR20bciBt0yyrIs9F2ZjUn0cw9q1Wl3SABJshKBEcmYd3R8OHdaIaJvLmjkHÄR!/a

bTider:/b
18:00 Julbord
21:00 Show

bÅldersgräns:/b
Åldersgräns 18 år men ok från 15 år i målsmans sällskap.

bAntal biljetter:/b
Till A very RAW christmas kan man boka 6, 8, 10 eller 12 biljetter, varken fler eller färre.

bMer info:/b
a target=_blankhref=https://www.rawcomedyclub.se/www.rawcomedyclub.se/a

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-11-26 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: