Menu

A very RAW christmas - Nisse Hallberg & Petrina Solange

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 25 november 2022 kl:17:00

Sveriges roligaste julbord är tillbaka! Samtliga shower har varit helt utsålda tio år i rad och nu är supersuccen "A very RAW christmas" tillbaka för tionde året på anrika Hilton Stockholm Slussen. Kombinationen av klassiskt julbord, fantastisk standup comedy och magisk utsikt mitt i city är svårslaget och många gäster återkommer år efter år.

Ni börjar kvällen med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Hiltons matsal med hänförande utsikt över Stockholms stad, där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig –
och lite till.

Lagom när maten har fått lägga sig i magen är det dags för en sprakande show med några av Sveriges absolut bästa komiker!


• 17:00 - 18:00 Glöggmingel
• 18:00 - 21:00 Julbord
• 21:00 - 23:00 A Very RAW Christmas Show

SHOWLÄNGD:
2 h inklusive paus.

Kvällens komiker:

MC: NISSE HALLBERG
Ända sedan 2015 när Nisse vann utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet”, har det bara gått uppåt för denna fantastiska komiker! Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sina hyllade föreställningar ”Jag är Sjuk” och ”Trött” och han är en alltid lika uppskattad favorit på RAW!
 
PETRINA SOLANGE
Stjärna både som ståuppare, som rolig programledare i P3 och som poddare. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge.
2020 utsågs hon för tredje året i rad till årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan!
Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.
 
ELINA DU RIETZ
Hon är både skådespelerska och ståuppkomiker som synts i Filip och Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen, men har även synts i soloshowen ”PK-fittan”. Hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken.

CHRISTOFFER FERNIS
Uppträder på klubbar runt om i landet. Skojar med en underfundig stil
och stor självdistans. Har synts i SVT’s Släng dig i brunnen och vann
2018 Grand Comedy Slam i Lund.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 25 november 2022 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad