Menu

A very RAW christmas - Jakob Öqvist, André Wickström, Özz Nûjen

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 9 december 2022 kl:17:00

Sveriges roligaste julbord är tillbaka! Samtliga shower har varit helt utsålda tio år i rad och nu är supersuccen "A very RAW christmas" tillbaka för tionde året på anrika Hilton Stockholm Slussen. Kombinationen av klassiskt julbord, fantastisk standup comedy och magisk utsikt mitt i city är svårslaget och många gäster återkommer år efter år.

Ni börjar kvällen med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Hiltons matsal med hänförande utsikt över Stockholms stad, där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig –
och lite till.

Lagom när maten har fått lägga sig i magen är det dags för en sprakande show med några av Sveriges absolut bästa komiker!


• 17:00 - 18:00 Glöggmingel
• 18:00 - 21:00 Julbord
• 21:00 - 23:00 A Very RAW Christmas Show

SHOWLÄNGD:
2 h inklusive paus.

Kvällens komiker:

JAKOB ÖQVIST
En hel generation har växt upp med att vakna till Jakob i ”Vakna med The Voice” och före det som en av programledarena och skaparna av TV-succen ”Stockholm Live”! Hörs varje vecka i allt populärare podcasten ”Freakshow” med Messiah Hallberg.
 
ANDRÈ WICKSTRÖM
Den finlandssvenska komikern gjorde sin första stand-up show redan 1995 och har mer än 20 års erfarenhet från standupvärlden bakom sig. Har synts på TV ibland annat ”Parlamentet” och ”Solsidan”.
 
ÖZZ NÛJEN
En av Sveriges mest omtyckta komiker! Efter att ha gjort stor succe med shower som Dålig Stämning, Sveriges Historia och Världens Historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 9 december 2022 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad