Menu

RAW comedy club med bl.a. Mårten Andersson och Josefin Sonck

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 23 september 2022 kl:21:00

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!

Varje helg ser du den mest intressanta mixen av Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater på Hilton Stockholm Slussen. Varje helg på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kort sagt. RAW – mer än bara standup!

PÅ SCEN:




JOSEFIN SONCK
Ålandskomikern som emigrerade till Sverige och nyligen blev utsedd till ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och TV. Har under 2018 varit supportkomiker åt Henrik Schyffert på succeshowen ”Var inte rädda”. Superaktuell med Comedy Central-serien ”Flickstreck”!


MC: HANNA VOOG
Sveriges mest högljudda bibliotekarie är på besök! Som komiker är Hanna, till skillnad från i sin yrkesroll, sällan tystlåten och hyssande. Hon lånar gärna ut vardagsiakttagelser och dråpliga betraktelser, inte sällan på bekostnad av sig själv.


MÅRTEN ANDERSSON
Flerfaldigt prisbelönad komiker som de senaste åren har gjort succe med sina kritikerrosade soloturneer ”Under ytan”, ”Hybris” och ”20 år på scen”. Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Ständigt aktuell med egna klubben RAW.


MENY:

Förrätt:

Rökt lax och räkor roulade med tryffelkräm, friseesallad och syrad gurka


Vegetariskt alternativ:

Burrata med semitorkad tomat, gremolata och pinjenötter


Huvudrätt:

Grillad ryggbiff och potatis mousseline, broccolini och betor


Vegetariskt alternativ:

Tortellini med ricotta och spenat a la Arrabiata



Tider

18:00-18:30
Middagsgäster hälsas välkomna. Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning.

19:30 
RAW-baren med utsikt över Gamla Stan öppnar utanför teatern och vår DJ drar igång kvällen.

21:00 
Showtime! (längd: ca 2h inkl 20-25 minuter paus)



Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 23 september 2022 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad