Menu

A very RAW christmas - Jakob Öqvist & Tobias Persson

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
torsdag, 15 december 2022 kl:17:00

Sveriges roligaste julbord är tillbaka! Samtliga shower har varit helt utsålda tio år i rad och nu är supersuccen "A very RAW christmas" tillbaka för tionde året på anrika Hilton Stockholm Slussen. Kombinationen av klassiskt julbord, fantastisk standup comedy och magisk utsikt mitt i city är svårslaget och många gäster återkommer år efter år.

Ni börjar kvällen med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Hiltons matsal med hänförande utsikt över Stockholms stad, där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig –
och lite till.

Lagom när maten har fått lägga sig i magen är det dags för en sprakande show med några av Sveriges absolut bästa komiker!


• 17:00 - 18:00 Glöggmingel
• 18:00 - 21:00 Julbord
• 21:00 - 23:00 A Very RAW Christmas Show

SHOWLÄNGD:
2 h inklusive paus.

Kvällens komiker:

MC: JAKOB ÖQVIST
En hel generation har växt upp med att vakna till Jakob i ”Vakna med The Voice” och före det som en av programledarena och skaparna av TV-succen ”Stockholm Live”! Hörs varje vecka i allt populärare podcasten ”Freakshow” med Messiah Hallberg.
 
THANOS FOTAS
2014 nominerades Thanos till Årets nykomling på den Svenska standupgalan. Inget ont om det årets vinnare men att inte Thanos vann är lika sjukt som mycket av hans karaktärsdrivna humor. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones.
 
JONAS STRANDBERG
Med absurda oneliners har Jonas gjort succe i standupbranschen och har på sistone även släppt flera populära specials på Spotify och Youtube. En av programledarna för den populära podcasten ”Rätt upp i verkligheten”!
 
TOBIAS PERSSON
Alla känner nog igen honom som manisk ordvitsare i Ö&B-reklamerna men Tobias Persson kan mer än bara ordvitsar. Han är en mångfacetterad underhållare som både kan spela fars och göra vass komik på både svenska och engelska. Aktuell med succeföreställningen ”Man på prov” som av Aftonbladet beskrevs som en ”underbar tragikomisk föreställning av allra bästa slag som lockar till skratt hela tiden”.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

torsdag, 15 december 2022 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad