Menu

RAW med bl. a. Jakob Öqvist och Thanos Fotas

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
torsdag, 15 december 2022 kl:17:00

Sveriges roligaste julbord är tillbaka!
Samtliga shower har varit helt utsålda elva år i rad och nu är supersuccén ”A very RAW christmas” tillbaka för tolfte året på anrika Hilton Stockholm Slussen. Kombinationen av klassiskt julbord, fantastisk standup comedy och magisk utsikt mitt i city är svårslaget och många gäster återkommer år efter år.
Ni börjar kvällen med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Hiltons matsal med hänförande utsikt över Stockholms stad, där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom när maten har fått lägga sig i magen är det dags att gå en trappa upp och komma in i Hiltons alldeles egna teater där tvåfaldigt prisbelönta, kritikerrosade komikern Mårten Andersson varje show bjuder in olika favoritkomiker för helt unika stand up comedy-upplevelser.
PÅ SCEN
MC: JAKOB ÖQVIST
En hel generation har växt upp med att vakna till Jakob i ”Vakna med The Voice” och före det som en av programledarena och skaparna av TV-succén ”Stockholm Live”! Hörs varje morgon i Mix Megapol.
THANOS FOTAS
Superaktuell i SVT:s humorsatsning Invandrare för svenskar är han en av Sveriges mest hypade komiker just nu. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones.
JONAS STRANDBERG
Med absurda oneliners har Jonas gjort succé i standupbranschen och har på sistone även släppt flera populära specials på Spotify och Youtube. En av programledarna för den populära podcasten ”Rätt upp i verkligheten”!
TOBIAS PERSSON
Alla känner nog igen honom som manisk ordvitsare i Ö&B-reklamerna men Tobias Persson kan mer än bara ordvitsar. Han är en mångfacetterad underhållare som både kan spela fars och göra vass komik på både svenska och engelska. Aktuell med succéföreställningen ”Man på prov” som av Aftonbladet beskrevs som en ”underbar tragikomisk föreställning av allra bästa slag som lockar till skratt hela tiden”.
TIDER:
17:00 – 18:00 Glöggmingel
18:00 – 21:00 Julbord
21:00 – 23:00 A Very RAW Christmas
ÅLDERSGRÄNS
18 år. 15 år i målsmans sällskap.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

torsdag, 15 december 2022 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad