Menu

RAW med bl. a. Nour El Refai och Kodjo Akolor

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 10 februari 2023 kl:21:00

Varje helg på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas-feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges absolut bästa komiker i vår lyxiga teater.
RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.
Kort sagt.
RAW – mer än bara standup!
PÅ SCEN:
NOUR EL REFAI
En av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, som synts i Rajraj, Ballar av stål, Parlamentet, och uccéshowen ”En komisk depression”. Vi är väldigt glada att åter kunna välkomna Nour till RAW!
KODJO AKOLOR
Han är kanske mest känd från Morgonpasset i P3. Men Kodjo har också varit ute på turné med standupföreställningen ”Brott mot jantelagen” med tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup i form av högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.
NISSE HALLBERG
Ända sedan 2015 när Nisse vann utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet”, har det bara gått uppåt för denna fantastiska komiker! Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sina hyllade föreställningar ”Jag är Sjuk” och ”Trött” och han är en alltid lika uppskattad favorit på RAW! Vinnare av priset ”Årets föreställning” på Svenska Standupgalan 2022!
MC: JOHANNA WAGRELL
Superaktuell med populära True Crime-podden ”Vad blir det för mord?”, men även mycket rolig i Parlamentet och på landets standupscener. 2014 kröntes Johanna Wagrell som vinnaren av ”Amelia Comedy Queen” som arrangerades i samarbete mellan tidningen Amelia och oss på RAW.
JENS FALK
Synts på scener över hela landet och hörs regelbundet i humorpoddarna Falkengberg Podcast och Kult med Branne!
Tider
18:00-18:30
Middagsgäster hälsas välkomna. Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE platser i våra sköna biofåtöljer. OBS! Reserverade platser gäller enbart för middagsgäster. Det finns 300 sittplatser och 40 ståplatser. Det är först till kvarn som gäller på sittplatserna om man inte har middagspaket. Vi rekommenderar er att komma senast 45 minuter före show för att vara säkra på sittplats då det ofta är utsålt.
19:30
RAW-baren med utsikt över Gamla Stan öppnar utanför teatern och vår DJ drar igång kvällen.
21:00 Showtime! (längd: ca 2h inkl 20-25 minuter paus)
Biljetter
Showbiljett: 345-395kr
Middagspaket: 895kr (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)
Meny:
FÖRRÄTT
Rökt lax och räkor roulade med tryffelkräm, friseesallad och syrad gurka
Vegetariskt alternativ
Burrata med semitorkad tomat, gremolata och pinjenötter
VARMRÄTT
Grillad Ryggbiff med pepparsås och potatis mousseline, broccolini och lokala betor
Vegetariskt alternativ
Tortellini med ricotta och spenat a la Arrabiata
Övrig information
Åldersgräns: 18 år. Från 15 år och uppåt så är du välkommen i målsmans sällskap.
OBS! Alla gäster har garanterad sittplats. För att vara säker på att få showens bästa platser, boka vårt populära middagspaket med tvårätters middag och biljett samt garanterad sittplats för 895 kr.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 10 februari 2023 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad