Menu

RAW med bl. a. Carl Stanley och Thomas Järvheden

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 12 maj 2023 kl:21:00

Varje helg på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas-feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges absolut bästa komiker i vår lyxiga teater.
RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.
Kort sagt.
RAW – mer än bara standup!
PÅ SCEN:
CARL STANLEY
Utöver att vara den yngsta någonsin att debutera i TV4:s humor-flaggskepp ”Parlamentet”, har Carl fått priset Årets föreställning på Svenska Standupgalan och haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar på sociala medier. Så han har redan som 24-åring etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte och är just nu mitt uppe i sin tredje tokhyllade soloturné – ”Akta Huet”.
THOMAS JÄRVHEDEN
Thomas är en av de mest rutinerade ståuppkomikerna i Sverige med en lång karriär bakom sig. Genom åren har han vunnit mängder av priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset med mera. Han har synts i flera TV-produktioner som RAW på kanal 5, Grillad i SVT, Extra Extra, TV3 och nu senast med soloshowen ”Bra mycket sämre”. Har över 20 miljoner streams på Spotify!
MC: ELIN ALMÉN
Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight” och hon är just nu aktuell med Comedy Central-serien ”Flickstreck”!
DAVID ASP
Ett humorlöfte från den nya generationen som gjorde succé under sin RAW-debut i våras och som vi är glada att äntligen kunna välkomna tillbaka!
Tider
18:00-18:30
Middagsgäster hälsas välkomna. Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE platser i våra sköna biofåtöljer. OBS! Reserverade platser gäller enbart för middagsgäster. Det finns 300 sittplatser och 40 ståplatser. Det är först till kvarn som gäller på sittplatserna om man inte har middagspaket. Vi rekommenderar er att komma senast 45 minuter före show för att vara säkra på sittplats då det ofta är utsålt.
19:30
RAW-baren med utsikt över Gamla Stan öppnar utanför teatern och vår DJ drar igång kvällen.
21:00 Showtime! (längd: ca 2h inkl 20-25 minuter paus)
Biljetter
Showbiljett: 345-395kr
Middagspaket: 895kr (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)
Meny:
FÖRRÄTT
Rökt lax och räkor roulade med tryffelkräm, friseesallad och syrad gurka
Vegetariskt alternativ
Burrata med semitorkad tomat, gremolata och pinjenötter
VARMRÄTT
Grillad Ryggbiff med pepparsås och potatis mousseline, broccolini och lokala betor
Vegetariskt alternativ
Tortellini med ricotta och spenat a la Arrabiata
Övrig information
Åldersgräns: 18 år. Från 15 år och uppåt så är du välkommen i målsmans sällskap.
OBS! Alla gäster har garanterad sittplats. För att vara säker på att få showens bästa platser, boka vårt populära middagspaket med tvårätters middag och biljett samt garanterad sittplats för 895 kr.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 12 maj 2023 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad